ماسفت SRC۶۰R۰۹۰B یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۳۹.۵ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت SRC۶۰R۰۹۰B در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت SRC۶۰R۰۹۰B از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت SRC۶۰R۰۹۰B به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت دستگاه ماینر از مهم ترین قطعات الکترونیک دستگاه ماینر محسوب می شود که در واقع از خانواده ترانزیستورها می باشد. ماسفت دستگاه ماینر به دلیل مواد تشکیل دهنده موجود در آن، جریان بیشتری را در مقایسه با ترانزیستور از خود عبور می دهد. ترانزیستور ماسفت یک ترانزیستور نیمه هادی است که وظیفه تقویت سیگنال های الکتریکی در دستگاه های الکتریکی را بر عهده دارد. ماسفت قطعه ای الکترونیکی است که دارای سه پایه گیت، درین و سورس می باشد و زمانی که ولتاژ در مدارهای الکتریکی بر پایه گیت کم باشد، پایه های درین و سورس به بکدیگر متصل می شوند و باعث افزایش جریان الکتریکی می شوند. پایه گیت در ماسفت وظیفه دارد جریان موجود در مدار الکتریکی را بین سورس و درین کنترل کند. جنس به کار رفته در پایه گیت از جنس اکسید سیلسیوم می باشد. پایه درین در ماسفت وظیفه کنترل کردن جریان خروجی را بر عهده دارد و پایه سورس در ماسفت به عنوان کنترل کننده جریان در ورودی مدارهای الکتریکی محسوب می شود. ماسفت ها به دلیل مصرف کم انرژی، برای استفاده به عنوان سوئیچ های الکترونیکی یا تقویت کننده های منبع رایج ایده آل هستند.
روش آزمایش به این صورت است که مولتی متر را روی دیود آزمایش قرار می دهیم و سپس ترانزیستور ماسفت را روی سطح عایق بدون بار الکتریکی قرار می دهیم. قبل از شروع آزمایش، پایه ها را با یک تکه فلز بدون بار الکتریکی متصل می کنیم تا شارژ خازن تخلیه شود. بسته به نوع ماسفت تست آنها نیز متفاوت است. از رایج ترین کاربردهای ماسفت می توان به میکروپروسسورها، حافظهها، محاسبهگرها و دستگاه های ماینر اشاره کرد.
ماسفت دستگاه ماینر یا ترانزیستور نیمه هادی دارای مقاومت زیادی است که جریان را بین پایه های سورس و درین کنترل می کند. اگر ماسفت موجود در مدار الکتریکی به خوبی دشارژ نشود، توسط الکتریسیته آسیب به ماسفت وارد می شود و باعث سوختن ماسفت می شود.
از مدارهایی که به توان بالا نیاز دارند برای انتشارجریان خود باید از ماسفت قدرت استفاده کنند، زیرا سرعت سوئیچینگ در ماسفت قدرت زیاد می باشد و همچنین از این نوع ماسفت در توان های پایین هم می توان استفاده کرد. از اصلی ترین کاربردهای ماسفت قدرت می توان به مدارهای منبع تغذیه، مبدل های برق متناوب به برق مستقیم و کنترل کننده های موتور اشاره کرد.
در حالت کلی، ماسفت سه ناحیه کلی دارد که هر کدام وظیفه خاصی را برعهده دارند.
ناحیه قطع: ناحیه ای است که دستگاه خاموش است و مقدار جریان صفر است. در اینجا دستگاه به عنوان سوئییچ اصلی عمل می کند و در مواقعی که لازم باشد به عنوان کلید برق ضروری عمل می کند.
ناحیه اشباع: در این منطقه، دستگاه ها بدون توجه به افزایش ولتاژ تخلیه به منبع، مقدار جریان درین به سورس خود را ثابت خواهند داشت. این زمانی اتفاق می افتد که ولتاژ در پایه درین نسبت به سورس بیشتر از مقدار ولتاژ قطع شده باشد.
ناحیه خطی: ترانزیستور در ناحیه مقاومت ثابت خود قرار دارد. در نهایت ترانزیستور یک مقاومت کنترل شده با ولتاژ است که با ولتاژ گیت تعیین میشود.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر BAV۷۰ ساخت شرکت NEXTPERIA با ولتاژ۷۰ ولت و جريان عملياتي ۴ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر LTV۱۰۰۹-TP۱-G ساخت شرکت LITEON با ولتاژ ۵۰۰۰ ولت، توانایی تولید جریان ۵ آمپری را برای ماسفت دارد.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر GBU۱۵۱۰ ساخت شرکت SEP با ولتاژ۵۰ تا ۱۰۰۰ ولت و جريان عملياتي ۱۵ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
یک integrated circuit) ic) یا مدار مجتمع، مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که
روی قطعه کوچکی از نیمه هادیها قرار گرفته اند.
حاصل ترکیب این مجموعه، مدارهایی کوچکتر، سریع تر و ارزانتر از مدارهای ساخته شده با اجزای الکترونیکی مجزا است.
مدارات الکتریکی از المانهایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل می شوند.
در ساخت مدارهای مجتمع، طراحی و ساخت ترانزیستور ساده تر از باقی المانهای مداری است.
در نتیجه، تلاش بر این است که کل اجزای مدارهای مجتمع را ترانزیستورها تشکیل دهند.
همان طور که می دانیم دیود یک نیمه هادی می باشد که از اتصال دو نیمه هادی نوع N و نوع P به وجود آمده است. اگر به مشخصه V-I نیمه هادی های نوع N و P نگاهی بیاندازید می بینید که همانند یک مقاومت خطی می باشد.
لذا شما انتظار دارید که اگر دو نیمه هادی نوع N و P را به یکدیگر متصل کنیم مشخصه نهایی همانند یک مقاومت خطی شود در حالی که اینطور نیست. ما از دنیای کاملا خطی الکترونیک وارد دنیای غیر خطی می شویم. مشخصه نهایی همانند شکل زیر می شود.
در واقع جادوی الکترونیک در همینجا است که از اتصال دو المان با مشخصه کاملا خطی مشخصه غیر خطی ایجاد می کند. فیزیک الکترونیک با بررسی رفتار اتصال PN پاسخ این سوال را می دهد.
ماسفت ۵C۴۳۰L یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۶۲ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت ۵C۴۳۰L در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت ۵C۴۳۰L از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت ۵C۴۳۰L به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت OSG۶۰R۰۷۴HZ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۴۷ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت OSG۶۰R۰۷۴HZ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت OSG۶۰R۰۷۴HZ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت OSG۶۰R۰۷۴HZ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت OSG۶۵R۰۶۹HZ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۴۰ آمپر و ولتاژ ۶۵۰ ولت می باشد. از ماسفت OSG۶۵R۰۶۹HZ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت OSG۶۵R۰۶۹HZ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت OSG۶۵R۰۶۹HZ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت مخفف ترانزیستور اثر میدانی نیمه هادی متا اکسید است و همانطور که از نامش پیداست یک ترانزیستور اثر میدانی (FET) است. برخلاف ترانزیستورهای BJT که وظیفه کنترل جریان رو بر عهده دارند اما ماسفت ها با ولتاژ را کنترل می کنند و دارای سه پایه هستند. شما میتوانید ماسفت را به عنوان سوئیچ استفاده کنید اگر ولتاژ گیت بیشتر از منبع باشد. این اختلاف پتانسیل VGS نامیده می شود که به معنای اختلاف پتانسیل بین دروازه و منبع است. بدیهی است که وقتی پایه گیت را به پایه سورس وصل می کنیم VGS = ۰ می شود، بنابراین جریانی خارج نمی شود و سوئیچ باز می شود.
ماسفت OSG۶۵R۰۶۹HZ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت OSG۶۵R۰۶۹HZ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.
ماسفت NCE۶۵TF۰۹۹T یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۳۸ آمپر و ولتاژ ۶۵۰ ولت می باشد. از ماسفت NCE۶۵TF۰۹۹T در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت NCE۶۵TF۰۹۹T از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت NCE۶۵TF۰۹۹T به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.
ماسفت G۴۷N۶۰EF یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۴۷ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت G۴۷N۶۰EF در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت یک قطعه سه پایه است که عمدتاً کار تبدیل و تقویت را انجام می دهد. به این ترتیب اگر ولتاژ کمی به گیت وارد کنیم، پین های درین و سورس به یکدیگر متصل شده و جریان بالایی بین آن ها ایجاد می شود. این دستگاه در واقع یک کنترل کننده ولتاژ است.شکی نیست که ترانزیستورها یکی از مهم ترین قطعات مورد استفاده در وسایل الکترونیکی مختلف هستند. بنابراین بدون این قسمت، تولید برخی قطعات کاملا غیرممکن خواهد بود. به همین دلیل سازندگان ترانزیستورهایی با مشخصات و مدل های مختلف تولید می کنند تا دیگر توسعه دهندگان محدودیتی برای خرید این قطعه نداشته باشند. البته مدل های خاصی از ترانزیستورها وجود دارند که کاربردهای منحصر به فردی دارند. فرستنده و گیرنده ماسفت مدل G۴۷N۶۰EF دقیقا محصولی است که در پروژه های مختلف قابل استفاده است.
ماسفت G۴۷N۶۰EF از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت G۴۷N۶۰EF به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.
ماسفت ۳۳N۶۰DM۲ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۳۳ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت ۳۳N۶۰DM۲ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
۳۳N۶۰DM۲ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت ۳۳N۶۰DM۲ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت ۶R۱۹۰E۶ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۵۹ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت ۶R۱۹۰E۶ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت ۶R۱۹۰E۶ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت ۶R۱۹۰E۶ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت IXFH۴۶N۶۵X۲ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۴۶ آمپر و ولتاژ ۶۵۰ ولت می باشد. از ماسفت IXFH۴۶N۶۵X۲ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
IXFH۴۶N۶۵X۲ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت IXFH۴۶N۶۵X۲ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت GP۶۰S۵۰X یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۵۰ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت GP۶۰S۵۰X در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت GP۶۰S۵۰X از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت GP۶۰S۵۰X به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت PTW۴۰N۵۰ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۴۰ آمپر و ولتاژ ۵۰۰ ولت می باشد. از ماسفت PTW۴۰N۵۰ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت PTW۴۰N۵۰ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت PTW۴۰N۵۰ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت ۴۷N۶۰C۳ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۴۷ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت ۴۷N۶۰C۳ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت ۴۷N۶۰C۳از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت ۴۷N۶۰C۳ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت LSB۶۵R۰۴۱GF یک با ماسفت قدرت جریان دهی ۷۸ آمپر و ولتاژ ۶۵۰ ولت می باشد. از ماسفت LSB۶۵R۰۴۱GF در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت LSB۶۵R۰۴۱GF از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت LSB۶۵R۰۴۱GF به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت NCEp۴۰T۱۵GU یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۱۵۰ آمپر و ولتاژ ۴۰ ولت می باشد. از ماسفت NCEp۴۰T۱۵GU در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت NCEp۴۰T۱۵GU از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت NCEp۴۰T۱۵GUبه صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت TPHR۸۵۰۴PL یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۱۵۰ آمپر و ولتاژ ۴۰ ولت می باشد. از ماسفت TPHR۸۵۰۴PL در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت TPHR۸۵۰۴PL ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت TPHR۸۵۰۴PL به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت AON۶۱۴۴ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۱۰۰ آمپر و ولتاژ ۴۰ ولت می باشد. از ماسفت AON۶۱۴۴ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت AON۶۱۴۴ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت AON۶۱۴۴ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر RHRP۳۰۶۰ ساخت شرکت FAIRCHILD با ولتاژ ۶۰۰ ولت و جريان عملياتي ۳۰ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر C۳D۱۰۰۶۰A ساخت شرکت CREE با ولتاژ ۶۰۰ ولت و جريان عملياتی ۳۰ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر BYC۱۵-۶۰۰P ساخت شرکت NXP با ولتاژ ۶۰۰ ولت و جريان عملياتي ۱۵ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
ماسفت ۶R۱۹۰P۶ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۷۷.۵ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت ۶R۱۹۰P۶ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت ۶R۱۹۰P۶ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت ۶R۱۹۰P۶ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت K۳۹N۶۰W۵ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۳۹ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت K۳۹N۶۰W۵ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت K۳۹N۶۰W۵ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت K۳۹N۶۰W۵ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید .
ماسفت پاور ماینر در دو سطح پاور ماینر موجود است. به دلیل اینکه در طبقه اول ماینر دارای ولتاژ بسیار بالا و جریان کم هستیم، ماسفت پاور ماینر عموماً در نوع DIP طبقه اول و در طبقه دوم به دلیل فرکانس بسیار بالا، جریان بالا و ولتاژ پایین استفاده می شود که از نوع SMD بیشتر استفاده می شود. ماسفت پاور ماینر در طبقه دوم معمولاً کمتر از ۸ تا ۱۸ ماسفت استفاده می شود و در هر پاور ماینر باید تعداد معینی به صورت موازی کار کنند. این بدان معنی است که خرابی هر دو ماسفت ثانویه باعث از کار افتادن ماسفت های دیگر می شود.
ماسفت یک قطعه سه پایه است که عمدتاً کار تبدیل و تقویت را انجام می دهد. به این ترتیب اگر ولتاژ کمی به گیت وارد کنیم، پین های درین و سورس به یکدیگر متصل شده و جریان بالایی بین آن ها ایجاد می شود. این دستگاه در واقع یک کنترل کننده ولتاژ است.شکی نیست که ترانزیستورها یکی از مهم ترین قطعات مورد استفاده در وسایل الکترونیکی مختلف هستند. بنابراین بدون این قسمت، تولید برخی قطعات کاملا غیرممکن خواهد بود. به همین دلیل سازندگان ترانزیستورهایی با مشخصات و مدل های مختلف تولید می کنند تا دیگر توسعه دهندگان محدودیتی برای خرید این قطعه نداشته باشند. البته مدل های خاصی از ترانزیستورها وجود دارند که کاربردهای منحصر به فردی دارند. فرستنده و گیرنده ماسفت مدل K۳۹N۶۰W۵ دقیقا محصولی است که در پروژه های مختلف قابل استفاده است.
ماسفت K۶۲N۶۰W یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۶۲ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت K۶۲N۶۰W در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت K۶۲N۶۰W از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت K۶۲N۶۰W به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت NCE۶۵TF۱۳۰ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۲۸ آمپر و ولتاژ ۶۵۰ ولت می باشد. از ماسفت NCE۶۵TF۱۳۰ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت NCE۶۵TF۱۳۰ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت NCE۶۵TF۱۳۰ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت SVF۷N۶۵F یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۷ آمپر و ولتاژ ۶۵۰ ولت می باشد. از ماسفت SVF۷N۶۵F در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت SVF۷N۶۵Fاز ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت SVF۷N۶۵F به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت PTP۰۳N۰۴N یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۸۰ آمپر و ولتاژ ۴۰ ولت می باشد. از ماسفت PTP۰۳N۰۴N در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت PTP۰۳N۰۴N از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت PTP۰۳N۰۴N به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت SVF۲۰N۵۰F یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۲۰ آمپر و ولتاژ ۵۰۰ ولت می باشد. از ماسفت SVF۲۰N۵۰F در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت SVF۲۰N۵۰F از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت SVF۲۰N۵۰F به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت NCE۶۵TF۱۳۰ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۲۸ آمپر و ولتاژ ۶۵۰ ولت می باشد. از ماسفت NCE۶۵TF۱۳۰ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت NCE۶۵TF۱۳۰ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت NCE۶۵TF۱۳۰ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت GP۲۸S۵۰G یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۲۸ آمپر و ولتاژ ۵۰۰ ولت می باشد. از ماسفت GP۲۸S۵۰G در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت GP۲۸S۵۰G از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت GP۲۸S۵۰G به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت PTP۰۳N۰۴N یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۸۰ آمپر و ولتاژ ۴۰ ولت می باشد. از ماسفت PTP۰۳N۰۴N در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت PTP۰۳N۰۴N از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت PTP۰۳N۰۴N به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت JS۶۵R۱۳۰FU یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۲۸ آمپر و ولتاژ ۶۵۰ ولت می باشد. از ماسفت JS۶۵R۱۳۰FU در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت JS۶۵R۱۳۰FU از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت JS۶۵R۱۳۰FU به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید .
ماسفت OSG۵۵R۱۹۰F یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۲۳ آمپر و ولتاژ ۵۵۰ ولت می باشد. از ماسفت OSG۵۵R۱۹۰F در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت OSG۵۵R۱۹۰F از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت OSG۵۵R۱۹۰F به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت PTA۲۰N۵۰A یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۲۰ آمپر و ولتاژ ۵۰۰ ولت می باشد. از ماسفت PTA۲۰N۵۰A در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت PTA۲۰N۵۰A از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت PTA۲۰N۵۰A به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت CWS۶۰R۱۲۵AFیک ماسفت با قدرت جریان دهی ۳۰ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت CWS۶۰R۱۲۵AF در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت CWS۶۰R۱۲۵AF از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت CWS۶۰R۱۲۵AF به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت ۲۶NM۶۰N یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۲۶ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت ۲۶NM۶۰N در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت ۲۶NM۶۰N از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت ۲۶NM۶۰N به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت JCS۱۲N۶۵FT یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۱۲ آمپر و ولتاژ ۶۵۰ ولت می باشد. از ماسفت JCS۱۲N۶۵FT در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت JCS۱۲N۶۵FT از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت JCS۱۲N۶۵FT به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر BYC۲۰-۶۰۰ ساخت شرکت NXP با ولتاژ ۶۰۰ ولت و جريان عملياتي ۲۰ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
ماسفت PTP۰۴N۰۴N یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۲۰۶ آمپر و ولتاژ ۴۰ ولت می باشد. از ماسفت PTP۰۴N۰۴N در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت PTP۰۴N۰۴N از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت PTP۰۴N۰۴N به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر EL۱۰۱۹TA-VG ساخت شرکت EVERLIGHT با ولتاژ ۵۰۰۰ ولت، توانایی تولید جریان ۵ آمپری را برای ماسفت دارد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر LTV۱۰۰۹-TP۱-G ساخت شرکت LITEON با ولتاژ ۵۰۰۰ ولت، توانایی تولید جریان ۵ آمپری را برای ماسفت دارد.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر GBU۲۵۱۰ ساخت شرکت SEP با ولتاژ۵۰ تا ۱۰۰۰ ولت و جريان عملياتي ۲۵ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر GBU۶۰۸ ساخت شرکت SEP با ولتاژ ۸۰۰ ولت و جريان عملياتي ۶ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
در واقع رله به عنوان یک کلید الکترونیکی محسوب می شود ولی بر خلاف کلید های دستی که باید توسط انسان به صورت فیزیکی کار قطع و وصل را انجام دهند. رله پاور ماینر با بکارگیری ولتاژ، پایه های رله را تحریک می کند و با این کار مسیر برق را قطع می کند. اصلی ترین مزیت استفاده از رله پاور ماینر، خودکار بودن عملکرد آن است که بدون نیاز به دخالت انسان کار می کند. رله پاور به عنوان قطعه مغناطیسی محسوب می شود که برای حفاظت از مدار بسیار مناسب است، برای این که قسمت قدرت با جریان های بالا را نسبت به مدارالکترونیکی فرمان عایق می کند.
رله پاور ماینر Y۳F-SS-۱۱۲D توسط شرکت YUANZE ساخته شده است. برای خرید رله پاور ماینر Y۳F-SS-۱۱۲D به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر MSP۱۰۰۶۵V۱ ساخت شرکت MAPESEMI با ولتاژ ۶۵۰ ولت و جريان عملياتي ۳۰ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
در واقع رله به عنوان یک کلید الکترونیکی محسوب می شود ولی بر خلاف کلید های دستی که باید توسط انسان به صورت فیزیکی کار قطع و وصل را انجام دهند. رله پاور ماینر با بکارگیری ولتاژ، پایه های رله را تحریک می کند و با این کار مسیر برق را قطع می کند. اصلی ترین مزیت استفاده از رله پاور ماینر، خودکار بودن عملکرد آن است که بدون نیاز به دخالت انسان کار می کند. رله پاور به عنوان قطعه مغناطیسی محسوب می شود که برای حفاظت از مدار بسیار مناسب است، برای این که قسمت قدرت با جریان های بالا را نسبت به مدارالکترونیکی فرمان عایق می کند.
رله پاور ماینر HF۳۲F-G۰۱۲-HS توسط شرکت HONGFA ساخته شده است. برای خرید رله پاور ماینر HF۳۲F-G۰۱۲-HS به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.
خازن پاور ماینر از اجزای الکترونیکی غیرفعال هستند که منبع استاتیک توان راکتیو در سیستم های توزیع الکتریکی را فراهم می کنند. آنها از دو صفحه رسانا تشکیل شده اند که توسط یک ماده عایق به نام دی الکتریک از هم جدا شده اند. در واقع خازن وظیفه ذخیره بار و تولید انرژی الکتریکی را دارد و به این صورت کار می کند که دو ناحیه با بار مخالف در مقابل هم قرار می گیرند و دو بار مخالف، میدان الکتریکی ایجاد می کنند. همچنین از خازن ها برای صاف کردن سطع تغییرات ولتاژ مستقیم هم استفاده می شود. اساسی ترین کاربرد خازن، فیلتر کننده فرکانس و ذخیره بارهای الکتریکی در مدارهای الکتریکی است. در صورتی که نوسان بیش از حد به خازن وارد شود، موجب خرابی خازن می شود.
خازن ۳۳۰UF۵۰۰V توسط شرکت PANASONIC ساخته شده است. برای خرید خازن ۳۳۰UF۵۰۰V به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید. شما می توانید برای مشاهده انواع خازن ها به دسته بندی انواع خازن مراجعه کرده و سفارش خود را ثبت کنید.
خازن پاور ماینر به طور کلی دارای ولتاژ، ظرفیت و ابعاد بزرگ در طبقه اول می باشد که به این قسمت از جریان اضافه و برق آسیب می رساند. به طور کلی، اگر نوسان زیاد باشد، خازن باد می کند یا درپوش روی آن برآمده می شود (اگر فلزی باشد). قیمت قطعات یدکی پاور ماینر بسیار مناسب است و در صورت عیب یابی کامل پاور ماینر می تواند بار مالی تعویض مدل جدید را کاهش دهد.
ماسفت مخفف ترانزیستور اثر میدانی نیمه هادی متا اکسید است و همانطور که از نامش پیداست یک ترانزیستور اثر میدانی (FET) است. برخلاف ترانزیستورهای BJT که وظیفه کنترل جریان رو بر عهده دارند اما ماسفت ها با ولتاژ را کنترل می کنند و دارای سه پایه هستند. شما میتوانید ماسفت را به عنوان سوئیچ استفاده کنید اگر ولتاژ گیت بیشتر از منبع باشد. این اختلاف پتانسیل VGS نامیده می شود که به معنای اختلاف پتانسیل بین دروازه و منبع است. بدیهی است که وقتی پایه گیت را به پایه سورس وصل می کنیم VGS = ۰ می شود، بنابراین جریانی خارج نمی شود و سوئیچ باز می شود.
ماسفت ۶R۰۴۱P۶از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت ۶R۰۴۱P۶به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
وریستور در واقع به عنوان یک نیمه رسانا محسوب می شود که برای از بین بردن صدای نویز از ولتاژ در ولتاژ AC و DC کاربرد دارد. وریستورها می توانند دستگاه های الکتریکی و الکترونیکی را در برابر ولتاژ های گذرا محافظت کند. اکثریت فطعات الکترونیکی نسبت به ولتاژ حساس هستند و باید آن ها را در برابر جریان محافظت شوند، این وظیفه برعهده وریستور می باشد. از کاربردهای وریستور می توان به حذف نوسانات اضافه بر روی مدار، کنترل ولتاژ مدار، حفاظت از منبع تغذیه وحفاظت از خطوط تلفن اشاره کرد. وریستورها در صورت تماس با جریان بسیار بالا، آسیب می بینند و باید از مدار خارج شوند.
وریستور در واقع به عنوان یک نیمه رسانا محسوب می شود که برای از بین بردن صدای نویز از ولتاژ در ولتاژ AC و DC کاربرد دارد. وریستورها می توانند دستگاه های الکتریکی و الکترونیکی را در برابر ولتاژ های گذرا محافظت کند. اکثریت فطعات الکترونیکی نسبت به ولتاژ حساس هستند و باید آن ها را در برابر جریان محافظت شوند، این وظیفه برعهده وریستور می باشد. از کاربردهای وریستور می توان به حذف نوسانات اضافه بر روی مدار، کنترل ولتاژ مدار، حفاظت از منبع تغذیه وحفاظت از خطوط تلفن اشاره کرد. وریستورها در صورت تماس با جریان بسیار بالا، آسیب می بینند و باید از مدار خارج شوند.
وریستور در واقع به عنوان یک نیمه رسانا محسوب می شود که برای از بین بردن صدای نویز از ولتاژ در ولتاژ AC و DC کاربرد دارد. وریستورها می توانند دستگاه های الکتریکی و الکترونیکی را در برابر ولتاژ های گذرا محافظت کند. اکثریت فطعات الکترونیکی نسبت به ولتاژ حساس هستند و باید آن ها را در برابر جریان محافظت شوند، این وظیفه برعهده وریستور می باشد. از کاربردهای وریستور می توان به حذف نوسانات اضافه بر روی مدار، کنترل ولتاژ مدار، حفاظت از منبع تغذیه وحفاظت از خطوط تلفن اشاره کرد. وریستورها در صورت تماس با جریان بسیار بالا، آسیب می بینند و باید از مدار خارج شوند.
وریستور در واقع به عنوان یک نیمه رسانا محسوب می شود که برای از بین بردن صدای نویز از ولتاژ در ولتاژ AC و DC کاربرد دارد. وریستورها می توانند دستگاه های الکتریکی و الکترونیکی را در برابر ولتاژ های گذرا محافظت کند. اکثریت فطعات الکترونیکی نسبت به ولتاژ حساس هستند و باید آن ها را در برابر جریان محافظت شوند، این وظیفه برعهده وریستور می باشد. از کاربردهای وریستور می توان به حذف نوسانات اضافه بر روی مدار، کنترل ولتاژ مدار، حفاظت از منبع تغذیه وحفاظت از خطوط تلفن اشاره کرد. وریستورها در صورت تماس با جریان بسیار بالا، آسیب می بینند و باید از مدار خارج شوند.
وریستور در واقع به عنوان یک نیمه رسانا محسوب می شود که برای از بین بردن صدای نویز از ولتاژ در ولتاژ AC و DC کاربرد دارد. وریستورها می توانند دستگاه های الکتریکی و الکترونیکی را در برابر ولتاژ های گذرا محافظت کند. اکثریت فطعات الکترونیکی نسبت به ولتاژ حساس هستند و باید آن ها را در برابر جریان محافظت شوند، این وظیفه برعهده وریستور می باشد. از کاربردهای وریستور می توان به حذف نوسانات اضافه بر روی مدار، کنترل ولتاژ مدار، حفاظت از منبع تغذیه وحفاظت از خطوط تلفن اشاره کرد. وریستورها در صورت تماس با جریان بسیار بالا، آسیب می بینند و باید از مدار خارج شوند.
ماسفت مخفف ترانزیستور اثر میدانی نیمه هادی متا اکسید است و همانطور که از نامش پیداست یک ترانزیستور اثر میدانی (FET) است. برخلاف ترانزیستورهای BJT که وظیفه کنترل جریان رو بر عهده دارند اما ماسفت ها با ولتاژ را کنترل می کنند و دارای سه پایه هستند. شما میتوانید ماسفت را به عنوان سوئیچ استفاده کنید اگر ولتاژ گیت بیشتر از منبع باشد. این اختلاف پتانسیل VGS نامیده می شود که به معنای اختلاف پتانسیل بین دروازه و منبع است. بدیهی است که وقتی پایه گیت را به پایه سورس وصل می کنیم VGS = ۰ می شود، بنابراین جریانی خارج نمی شود و سوئیچ باز می شود.
ماسفت JS۶۵R۱۰۰WUاز ترانزیستور N-Channel ساخته شده است
ماسفت STW۴۸N۶۰DM۲ یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۴۸ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت STW۴۸N۶۰DM۲ در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت STW۴۸N۶۰DM۲ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت STW۴۸N۶۰DM۲ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر SCS۲۱۰AM ساخت شرکت ROHM با ولتاژ ۶۵۰ ولت و جريان عملياتي ۱۰ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر CGC۱S۰۶۵۱۰ ساخت شرکت SCHOTTKY با ولتاژ ۶۵۰ ولت و جريان عملياتي ۱۰ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر RHRP۱۵۶۰ ساخت شرکت ON با ولتاژ ۴۰۰ تا ۶۰۰ ولت و جريان عملياتي ۱۵ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر FXR۱۶S۶۰F ساخت شرکت FXR با ولتاژ ۶۰۰ ولت و جريان عملياتي ۱۶ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
ماسفت مخفف ترانزیستور اثر میدانی نیمه هادی متا اکسید است و همانطور که از نامش پیداست یک ترانزیستور اثر میدانی (FET) است. برخلاف ترانزیستورهای BJT که وظیفه کنترل جریان رو بر عهده دارند اما ماسفت ها ولتاژ را کنترل می کنند و دارای سه پایه هستند. شما میتوانید ماسفت را به عنوان سوئیچ استفاده کنید اگر ولتاژ گیت بیشتر از منبع باشد. این اختلاف پتانسیل VGS نامیده می شود که به معنای اختلاف پتانسیل بین دروازه و منبع است. بدیهی است که وقتی پایه گیت را به پایه سورس وصل می کنیم VGS = ۰ می شود، بنابراین جریانی خارج نمی شود و سوئیچ باز می شود.
ماسفت IPW۶۰R۰۴۱P۶ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت IPW۶۰R۰۴۱P۶ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر UCC۲۸۰۷۰PWR ساخت شرکت TI با ولتاژ ۱۱.۲ ولت، توانایی تولید جریان برای ماسفت را دارا می باشد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر UCC۳۸۹۵DWTR ساخت شرکت TI با ولتاژ ۱۰ ولت، توانایی تولید جریان برای ماسفت را دارا می باشد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر L۴۹۸۱AD۰۱۳TR ساخت شرکت STبا ولتاژ ۱۴.۵ ولت، توانایی تولید جریان برای ماسفت را دارا می باشد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر EL۱۰۱۹TA-VG ساخت شرکت EVERLIGHT با ولتاژ ۵۰۰۰ ولت، توانایی تولید جریان ۵ آمپری را برای ماسفت دارد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر NCP۱۲۵۱BSN۶۵T۱G ساخت شرکت ON با ولتاژ ۱۸ ولت، توانایی تولید جریان برای ماسفت را دارا می باشد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر CM۶۸۰۰UX ساخت شرکت CHAMPION با ولتاژ ۲۰ ولت، توانایی تولید جریان برای ماسفت را دارا می باشد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر UCC۲۸۰۷۰APWR ساخت شرکت TI با ولتاژ ۱۱.۲ ولت، توانایی تولید جریان برای ماسفت را دارا می باشد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر NCP۱۶۵۴BD۶۵R۲G ساخت شرکت ON با ولتاژ ۶۰ ولت، توانایی تولید جریان برای ماسفت را دارا می باشد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر NCP۱۳۹۹ACDR۲G ساخت شرکت ON با ولتاژ ۶۰ ولت، توانایی تولید جریان برای ماسفت را دارا می باشد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر NXP ساخت شرکت ON با ولتاژ ۴.۵ ولت، توانایی تولید جریان برای ماسفت را دارا می باشد.
ماسفت مخفف ترانزیستور اثر میدانی نیمه هادی متا اکسید است و همانطور که از نامش پیداست یک ترانزیستور اثر میدانی (FET) است. برخلاف ترانزیستورهای BJT که وظیفه کنترل جریان رو بر عهده دارند اما ماسفت ها با ولتاژ را کنترل می کنند و دارای سه پایه هستند. شما میتوانید ماسفت را به عنوان سوئیچ استفاده کنید اگر ولتاژ گیت بیشتر از منبع باشد. این اختلاف پتانسیل VGS نامیده می شود که به معنای اختلاف پتانسیل بین دروازه و منبع است. بدیهی است که وقتی پایه گیت را به پایه سورس وصل می کنیم VGS = ۰ می شود، بنابراین جریانی خارج نمی شود و سوئیچ باز می شود.
ماسفت SG۴۰N۰۱LQ از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت SG۴۰N۰۱LQ به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت مخفف ترانزیستور اثر میدانی نیمه هادی متا اکسید است و همانطور که از نامش پیداست یک ترانزیستور اثر میدانی (FET) است. برخلاف ترانزیستورهای BJT که وظیفه کنترل جریان رو بر عهده دارند اما ماسفت ها ولتاژ را کنترل می کنند و دارای سه پایه هستند. شما میتوانید ماسفت را به عنوان سوئیچ استفاده کنید اگر ولتاژ گیت بیشتر از منبع باشد. این اختلاف پتانسیل VGS نامیده می شود که به معنای اختلاف پتانسیل بین دروازه و منبع است. بدیهی است که وقتی پایه گیت را به پایه سورس وصل می کنیم VGS = ۰ می شود، بنابراین جریانی خارج نمی شود و سوئیچ باز می شود.
ماسفت NTMFS۵C۴۳۰NLT۱Gاز ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت NTMFS۵C۴۳۰NLT۱G به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر SI۸۲۶۱BBD-C-IS ساخت شرکت SILICON با ولتاژ ۳۰ ولت، توانایی تولید جریان ۴ آمپری را برای ماسفت دارد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر NXP ساخت شرکت ON با ولتاژ ۴.۵ ولت، توانایی تولید جریان برای ماسفت را دارا می باشد.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر TLP۵۷۷۲ ساخت شرکت TOSHIBA با ولتاژ ۳۰ ولت توانایی، تولید جریان ۲.۵ آمپری را برای ماسفت دارد.
در واقع رله به عنوان یک کلید الکترونیکی محسوب می شود ولی بر خلاف کلید های دستی که باید توسط انسان به صورت فیزیکی کار قطع و وصل را انجام دهند. رله پاور ماینر با بکارگیری ولتاژ، پایه های رله را تحریک می کند و با این کار مسیر برق را قطع می کند. اصلی ترین مزیت استفاده از رله پاور ماینر، خودکار بودن عملکرد آن است که بدون نیاز به دخالت انسان کار می کند. رله پاور به عنوان قطعه مغناطیسی محسوب می شود که برای حفاظت از مدار بسیار مناسب است، برای این که قسمت قدرت با جریان های بالا را نسبت به مدارالکترونیکی فرمان عایق می کند.
رله پاور ماینر BPM۳-SS-۱۲۴LM توسط شرکت AFE ساخته شده است. برای خرید رله پاور ماینر BPM۳-SS-۱۲۴LM به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر GBU۳۵۱۰ ساخت شرکت SEP با ولتاژ ۵۰ تا ۱۰۰۰ ولت و جريان عملياتي ۳۵ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر LTV۳۱۴ ساخت شرکت LITEON با ولتاژ ۵۰۰۰ ولت، توانایی تولید جریان ۵ آمپری را برای ماسفت دارد.
خازن پاور ماینر از اجزای الکترونیکی غیرفعال هستند که منبع استاتیک توان راکتیو در سیستم های توزیع الکتریکی را فراهم می کنند. آنها از دو صفحه رسانا تشکیل شده اند که توسط یک ماده عایق به نام دی الکتریک از هم جدا شده اند. در واقع خازن وظیفه ذخیره بار و تولید انرژی الکتریکی را دارد و به این صورت کار می کند که دو ناحیه با بار مخالف در مقابل هم قرار می گیرند و دو بار مخالف، میدان الکتریکی ایجاد می کنند. همچنین از خازن ها برای صاف کردن سطع تغییرات ولتاژ مستقیم هم استفاده می شود. اساسی ترین کاربرد خازن، فیلتر کننده فرکانس و ذخیره بارهای الکتریکی در مدارهای الکتریکی است. در صورتی که نوسان بیش از حد به خازن وارد شود، موجب خرابی خازن می شود.
خازن ۳۳۰UF۴۵۰V توسط شرکت RUBYCON ساخته شده است. برای خرید خازن ۳۳۰UF۴۵۰V به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.
خازن پاور ماینر به طور کلی دارای ولتاژ، ظرفیت و ابعاد بزرگ در طبقه اول می باشد که به این قسمت از جریان اضافه و برق آسیب می رساند. به طور کلی، اگر نوسان زیاد باشد، خازن باد می کند یا درپوش روی آن برآمده می شود (اگر فلزی باشد). قیمت قطعات یدکی پاور ماینر بسیار مناسب است و در صورت عیب یابی کامل پاور ماینر می تواند بار مالی تعویض مدل جدید را کاهش دهد.
خازن پاور ماینر از اجزای الکترونیکی غیرفعال هستند که منبع استاتیک توان راکتیو در سیستم های توزیع الکتریکی را فراهم می کنند. آنها از دو صفحه رسانا تشکیل شده اند که توسط یک ماده عایق به نام دی الکتریک از هم جدا شده اند. در واقع خازن وظیفه ذخیره بار و تولید انرژی الکتریکی را دارد و به این صورت کار می کند که دو ناحیه با بار مخالف در مقابل هم قرار می گیرند و دو بار مخالف، میدان الکتریکی ایجاد می کنند. همچنین از خازن ها برای صاف کردن سطع تغییرات ولتاژ مستقیم هم استفاده می شود. اساسی ترین کاربرد خازن، فیلتر کننده فرکانس و ذخیره بارهای الکتریکی در مدارهای الکتریکی است. در صورتی که نوسان بیش از حد به خازن وارد شود، موجب خرابی خازن می شود.
خازن ۴۷۰UF۴۵۰V توسط شرکت NCC ساخته شده است. برای خرید خازن ۴۷۰UF۴۵۰V به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.