برند:
Whatsminer
قدرت پردازش:
۱۲۴Th
الگوریتم:
SHA۲۵۶
وضعیت:
آکبند
توان مصرفی:
۳۳۰۶ وات
ماسفت SRC۶۰R۰۹۰B یک ماسفت با قدرت جریان دهی ۳۹.۵ آمپر و ولتاژ ۶۰۰ ولت می باشد. از ماسفت SRC۶۰R۰۹۰B در برخی دستگاه های ماینر ( دستگاه های استخراج بیت کوین در بلاک چین بیت کوین) استفاده می شود.
ماسفت SRC۶۰R۰۹۰B از ترانزیستور N-Channel ساخته شده است. برای خرید ماسفت SRC۶۰R۰۹۰B به صورت اینترنتی می توانید از همین صفحه اقدام نمایید
ماسفت دستگاه ماینر از مهم ترین قطعات الکترونیک دستگاه ماینر محسوب می شود که در واقع از خانواده ترانزیستورها می باشد. ماسفت دستگاه ماینر به دلیل مواد تشکیل دهنده موجود در آن، جریان بیشتری را در مقایسه با ترانزیستور از خود عبور می دهد. ترانزیستور ماسفت یک ترانزیستور نیمه هادی است که وظیفه تقویت سیگنال های الکتریکی در دستگاه های الکتریکی را بر عهده دارد. ماسفت قطعه ای الکترونیکی است که دارای سه پایه گیت، درین و سورس می باشد و زمانی که ولتاژ در مدارهای الکتریکی بر پایه گیت کم باشد، پایه های درین و سورس به بکدیگر متصل می شوند و باعث افزایش جریان الکتریکی می شوند. پایه گیت در ماسفت وظیفه دارد جریان موجود در مدار الکتریکی را بین سورس و درین کنترل کند. جنس به کار رفته در پایه گیت از جنس اکسید سیلسیوم می باشد. پایه درین در ماسفت وظیفه کنترل کردن جریان خروجی را بر عهده دارد و پایه سورس در ماسفت به عنوان کنترل کننده جریان در ورودی مدارهای الکتریکی محسوب می شود. ماسفت ها به دلیل مصرف کم انرژی، برای استفاده به عنوان سوئیچ های الکترونیکی یا تقویت کننده های منبع رایج ایده آل هستند.
روش آزمایش به این صورت است که مولتی متر را روی دیود آزمایش قرار می دهیم و سپس ترانزیستور ماسفت را روی سطح عایق بدون بار الکتریکی قرار می دهیم. قبل از شروع آزمایش، پایه ها را با یک تکه فلز بدون بار الکتریکی متصل می کنیم تا شارژ خازن تخلیه شود. بسته به نوع ماسفت تست آنها نیز متفاوت است. از رایج ترین کاربردهای ماسفت می توان به میکروپروسسورها، حافظهها، محاسبهگرها و دستگاه های ماینر اشاره کرد.
ماسفت دستگاه ماینر یا ترانزیستور نیمه هادی دارای مقاومت زیادی است که جریان را بین پایه های سورس و درین کنترل می کند. اگر ماسفت موجود در مدار الکتریکی به خوبی دشارژ نشود، توسط الکتریسیته آسیب به ماسفت وارد می شود و باعث سوختن ماسفت می شود.
از مدارهایی که به توان بالا نیاز دارند برای انتشارجریان خود باید از ماسفت قدرت استفاده کنند، زیرا سرعت سوئیچینگ در ماسفت قدرت زیاد می باشد و همچنین از این نوع ماسفت در توان های پایین هم می توان استفاده کرد. از اصلی ترین کاربردهای ماسفت قدرت می توان به مدارهای منبع تغذیه، مبدل های برق متناوب به برق مستقیم و کنترل کننده های موتور اشاره کرد.
در حالت کلی، ماسفت سه ناحیه کلی دارد که هر کدام وظیفه خاصی را برعهده دارند.
ناحیه قطع: ناحیه ای است که دستگاه خاموش است و مقدار جریان صفر است. در اینجا دستگاه به عنوان سوئییچ اصلی عمل می کند و در مواقعی که لازم باشد به عنوان کلید برق ضروری عمل می کند.
ناحیه اشباع: در این منطقه، دستگاه ها بدون توجه به افزایش ولتاژ تخلیه به منبع، مقدار جریان درین به سورس خود را ثابت خواهند داشت. این زمانی اتفاق می افتد که ولتاژ در پایه درین نسبت به سورس بیشتر از مقدار ولتاژ قطع شده باشد.
ناحیه خطی: ترانزیستور در ناحیه مقاومت ثابت خود قرار دارد. در نهایت ترانزیستور یک مقاومت کنترل شده با ولتاژ است که با ولتاژ گیت تعیین میشود.
دیود پاور ماینر به عنوان قطعه الکترونیکی در مدارهای الکتریکی شناخته می شود که وظیفه اصلی آن عبور دادن جریان الکتریکی در یک جهت مشخص می باشد. در واقع دیود می تواند جریان عبوری را در یک جهت عبور دهد و اگر جریان عبوری در جهت معکوس حرکت کند، مانع عبور آن می شود. زمانی که ولتاژ عبوری منفی باشد، یعنی جریان معکوس است و دیود مانع عبور جریان می شود و زمانی که ولتاژ عبوری مثبت باشد، یعنی جریان درست است و دیود اجازه عبور جریان را می دهد. در ادامه با برخی از کاربردهای دیود آشنا می شویم.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر BAV۷۰ ساخت شرکت NEXTPERIA با ولتاژ۷۰ ولت و جريان عملياتي ۴ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
در واقع آی سی مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که روی قطعات کوچکی به نام نیمه هادی نصب می شوند. در تولید آی سی ها از تعداد زیادی ریز تراشه روی لایه ای نازک بر روی نیمه هادی استفاده می شود. در تمامی وسایل الکترونیکی روزمره کاربرد آی سی دیده می شود. این مدارات الکترونیکی از اجزایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل شده است. هر آی سی شامل چندین ورودی و خروجی می باشد که بخش های ورودی، مقادیر داده ها را تولید می کنند و بخش های خروجی، مقادیر تولید شده را در اختیار قطعات داخلی آی سی قرار می دهد. آی سی اپتوکوپلر ماینر LTV۱۰۰۹-TP۱-G ساخت شرکت LITEON با ولتاژ ۵۰۰۰ ولت، توانایی تولید جریان ۵ آمپری را برای ماسفت دارد.
یکسوکننده: مدارهای یکسو کننده جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می کنند که زمانی شما می توانید از وسایل الکترونیکی خانگی استفاده کنید که از یکسوکننده استفاده کنید.
حفاظت معکوس: ممکن است شما به غلط باتری های یک کنترل را به اشتباه جا بزنید. در این حالت که کاربرد دیودها مشخص می شود، که با جلوگیری از عبور جریان معکوس مانع ایجاد مشکل می شوند.
دیود پاور ماینر GBU۱۵۱۰ ساخت شرکت SEP با ولتاژ۵۰ تا ۱۰۰۰ ولت و جريان عملياتي ۱۵ آمپر توانایی دارد جریان را به صورت دوره ای معکوس می کند، این بدین منظور است که جریان متناوب یا همان جریان AC به جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می شود و آن را به جریان قابل استفاده در یک جهت تبدیل می کند.
یک integrated circuit) ic) یا مدار مجتمع، مجموعه ای از مدارات الکترونیکی است که
روی قطعه کوچکی از نیمه هادیها قرار گرفته اند.
حاصل ترکیب این مجموعه، مدارهایی کوچکتر، سریع تر و ارزانتر از مدارهای ساخته شده با اجزای الکترونیکی مجزا است.
مدارات الکتریکی از المانهایی مانند مقاومت، سلف، خازن و ترانزیستور تشکیل می شوند.
در ساخت مدارهای مجتمع، طراحی و ساخت ترانزیستور ساده تر از باقی المانهای مداری است.
در نتیجه، تلاش بر این است که کل اجزای مدارهای مجتمع را ترانزیستورها تشکیل دهند.
همان طور که می دانیم دیود یک نیمه هادی می باشد که از اتصال دو نیمه هادی نوع N و نوع P به وجود آمده است. اگر به مشخصه V-I نیمه هادی های نوع N و P نگاهی بیاندازید می بینید که همانند یک مقاومت خطی می باشد.
لذا شما انتظار دارید که اگر دو نیمه هادی نوع N و P را به یکدیگر متصل کنیم مشخصه نهایی همانند یک مقاومت خطی شود در حالی که اینطور نیست. ما از دنیای کاملا خطی الکترونیک وارد دنیای غیر خطی می شویم. مشخصه نهایی همانند شکل زیر می شود.
در واقع جادوی الکترونیک در همینجا است که از اتصال دو المان با مشخصه کاملا خطی مشخصه غیر خطی ایجاد می کند. فیزیک الکترونیک با بررسی رفتار اتصال PN پاسخ این سوال را می دهد.